loader-logo

Waarom managed hosting uiteindelijk geld bespaard

Wanneer je een groot bedrijf runt, dan weet je dat er genoeg obstakels zijn om te overkomen. Dat geldt voor personeel, maar natuurlijk ook voor zaken zoals jouw marketing en kanalen waarmee jij jouw bezoekers, leads en klanten vindt. Een goede stabiele website is van essentieel belang tegenwoordig. Hier moet niemand te luchtig over denken.

Jouw marketingkanalen zorgen voor omzet, maar het kan ook onderdeel zijn van jouw klantenservice. Daarom wil je altijd bereikbaar zijn en ervoor zorgen dat iedereen altijd bij jou terecht kan. Een website die niet bereikbaar is, een trage applicatie, het zijn allemaal zaken die je niet wilt als ondernemer. Toch geven niet alle ondernemes voldoende aandacht aan hun hosting. Want de juiste hosting kan het verschil maken en daarom is de keuze voor managed hosting vaak ook makkelijk gemaakt.

Wat is managed hosting?

Managed hosting draait om de beste service voor jou. Elke hosting partij probeert jouw website of applicatie te hosten op de juiste manier. Maar het verschil wordt gemaakt in de service bij managed hosting. Wanneer jij kiest hiervoor dan heb je geen zorgen om de performance, beveiliging, maar er is altijd iemand die meekijkt over jouw schouder. Voor elk probleem wordt wat bedacht en het liefst worden deze voorkomen.

Maar waarom bespaard dit jouw geld? En waarom bespaard dit je precies tijd? Wij leggen je het uit.

Geen zorgen

Jouw server wordt 24/7 gemonitord bij managed hosting. Wanneer je geld verdient via een webshop is een werkende server zeker geen luxe, maar een must. Medewerkers van het hostingbedrijf monitoren via hun systemen of jouw webapplicatie of website in de lucht blijft. Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, dan grijpen zij ook in. Maar ze werken ook jouw server bij, zodat jij altijd online kan blijven.

Service op maat

Een belangrijk onderdeel is de service op maat. Hierdoor bespaar je tijd, geld en heb je geen zorgen. Samen wordt gesproken over welke behoeftes jij hebt en wat nodig is voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste hulp krijgt, maar ook op het juiste moment.

Bovendien is het proactief. Je krijgt meldingen als er zaken onverhoopt kunnen misgaan. Gaat het mis op een moment dat je het niet door hebt, is de kans groot dat jouw hostingpartij al bezig is. En heb je moeilijkheden of zaken die je handiger/slimmer wilt, dan helpen ze ook graag. Managed hosting meer dan hosting, het is een externe partij die jou echt helpt.

Veilig

Je wilt zelf een veilige omgeving, maar die wil je ook voor jouw klanten. Daarom is de beste beveiliging nodig. Bij managed hosting draait het zeker niet alleen om online blijven, maar ook om de juiste veiligheid. Veiligheid zit in verschillende zaken. Zo worden servers voorzien van de juiste veiligheid, maar wordt ook nagedacht over back-ups en uiteraard beveiliging van de webapplicatie of website. Zodat veiligheid voor jullie, maar ook jouw klanten wordt gegarandeerd.

Altijd online, dus altijd kunnen werken

Altijd online zijn met bijvoorbeeld jouw webshop betekent dat jij altijd geld blijft verdienen. Het is belangrijk om online te zijn op de juiste moment, maar ook dat jouw applicatie of website niet opeens overbelast raakt. Bij managed hosting wordt daaraan gedacht. Daarnaast worden regelmatig back-ups uitgevoerd om ervoor te zorgen dat jij online kunt blijven, als er wel onverhoopt iets gebeurd.

Altijd online zijn is niet alleen belangrijk voor klanten, maar ook jouw medewerkers. Werk je met een applicatie waarin zij klokken of bepaalde bestanden bewaren? Managed hosting is dusdanig op maat gemaakt, zodat niet alleen jouw klanten genieten van de beste ervaring, maar ook jouw medewerkers. Zo is alles optimaal voor jouw bedrijf.

Zo bespaard managed hosting jouw geld en tijd. Op die manier kun jij denken aan zaken die belangrijk zijn, namelijk de doorontwikkeling van jouw bedrijf. Zo weet je altijd zeker dat je online blijft en iemand meekijkt om de beste oplossingen aan te bieden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *