loader-logo

The right man on the right place? Met uitzendwerk lukt dit voor 100%

De juiste personen op de juiste plek. Dit is de droom van iedere ondernemer, maar ook van elke werknemer. Als je als kandidaat gaat solliciteren, dan denk je over jezelf wel dat jij dé ideale kandidaat bent. Anderzijds, als onderneming, denk je over jouw bedrijf dat het dé ideale onderneming is waarvoor iemand wil werken. Maar in hoeverre is dit wel zo? Buitenstaanders bekijken het soms helemaal anders, ze hebben ook een objectieve blik. N2people weet in deze materie van aanpakken. Laat je door dit artikel inspireren en stap zonder zorgen mee in het wereldje van de uitzendbranche. Uitzendbureau Uden helpt jou hier graag mee!

Waarom kiezen voor uitzendwerk?

De redenen waarom er voor uitzendwerk gekozen wordt, liggen nogal uiteen. Dit horen ze bij Uitzendbureau Uden elke dag opnieuw.
Vanuit de kant van de werkgever gaat het vaak om efficiëntie en meer kunnen doen met minder budget. Misschien is er werk maar niet voor een full-time werkkracht. Of misschien is het werk seizoens- of momentgebonden. Je wil als ondernemer enkel betalen voor de gepresteerde uren. Uitzendkrachten zijn hiervoor dé ideale oplossing.
Als uitzendkracht wil je misschien veel ervaring opdoen of je wil je niet onmiddellijk binden aan één bepaalde onderneming. Je wil bijvoorbeeld je vakanties zelf regelen, wat als vaste medewerker soms niet lukt.
Uitzendwerk geeft voor beide partijen een heel grote flexibiliteit.

Wat mag je van uitzendwerk verwachten?

Als ondernemer mag je van een uitzendkracht verwachten dat hij/zij een zekere kennis en ervaring heeft. Jij geeft aan welk profiel je precies zoekt, en N2People gaat voor jou op zoek.
Als werknemer-uitzendkracht mag je verwachten dat je in de onderneming op hetzelfde niveau als de vaste medewerkers kan werken. Het werk dat jou via Uitzendbureau Uden wordt aangeboden, is interessant volgens jouw normen en ervaring en je leert er opnieuw heel wat mee bij.
N2People doet er nog een schepje bovenop. Wij zorgen er eventueel voor dat je getraind en bijgeschaafd wordt zodat je nog beter kunt inspelen op de vraag van de ondernemers. En wat nog meer is: in bepaalde gevallen zorgt Uitzendbureau Uden zelfs voor woongelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn als je ver van huis een baan hebt gevonden en het heel moeilijk wordt om telkens heen er weer te rijden. Hetzelfde geldt voor buitenlandse werkkrachten. Je woning wordt onderhouden en als het niet anders kan, krijg je zelfs een chauffeur.

De juiste man/vrouw op de juiste plek? Bij N2people kan het!

De uitdaging bij uitzendwerk is de juiste persoon in de juiste functie te krijgen. Hoe meer je als werkgever of als werknemer aangeeft wat je zoekt of wat je te bieden hebt, hoe beter de match zal zijn. Uitzendwerk is ook een gelegenheid om elkaar te leren kennen. In een aantal gevallen leidt een uitzendopdracht ook nog eens tot werk.

We mogen gerust stellen dat het systeem van uitzendwerk heel wat mogelijkheden en flexibiliteit geeft. Kom gewoon kennismaken met N2People en je krijgt er alles over te horen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *