loader-logo

Kun je een smartphone ook in termijnen betalen?

Wil je graag een mooie telefoon, maar heb je niet gelijk het geld klaarliggen om er een te kopen en wil je niet vastzitten aan een duur abonnement? Dan kun je een aantal dingen doen. Je spaart een aantal maanden en koopt dan je telefoon, of je betaalt hem in termijnen. Als je gelijk een telefoon nodig hebt kan betalen in termijnen een goede oplossing zijn. We bekijken hoe dit in zijn werk gaat. 

Hoe werkt in termijnen betalen?

Stel je wil je een telefoon kopen en deze in termijnen betalen. Hoe werkt dat? Als je genoeg inkomsten hebt dan kun je erover nadenken om je telefoon in termijnen te betalen. Je betaalt dan maandelijks een bepaald bedrag af aan de telefoon terwijl je de telefoon wel direct kunt gebruiken. Wat je per maand betaalt is afhankelijk van de prijs van het toestel en de looptijd van de lening. Soms komt er ook nog rente bovenop. Het is goed om eerst na te denken of in termijnen betalen verstandig is in jouw situatie.

Betalingsmethoden

Het afbetalen van je smartphone gaat erg eenvoudig. Meestal kun je gebruik maken van gestandaardiseerde betalingsmethoden. Het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Het kan ook zijn dat je iedere maand een e-mail ontvangt met een link om de betaling te verrichten. Heb je alle betalingen verricht binnen de looptijd, dan is het toestel daarna van jou.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *