loader-logo

Geld besparende tips voor het inrichten van je buitenterras – Gids voor 2022

De zomer staat voor de deur, dat betekend dat we weer massaal de tuin induiken om het te ontdoen van onkruid én de mooiste tuinmeubelen. De tuin wordt in Nederland steeds vaker gezien als een verlening van de woonkamer.

We weten dat je van alle verbouwingsprogramma’s op tv zou kunnen denken dat het inrichten van je terras veel geld kost. Maar dat is niet het geval. Er zijn verschillende budgetvriendelijke ideeën voor het inrichten van uw buitenterras. Met een paar euro leren we je hoe je van dit gebied je privéparadijs kunt maken.

Het proces van het inrichten van uw terras kan stressvol worden, omdat er verschillende meubels, accessoires en decoraties bij komen kijken. Om u te helpen, hebben we deze lijst opgesteld als een gids die u kunt volgen.

1. Je buitenterras inrichten met een budget

Hieronder vind je dé tips voor het inrichten van je terras en dat allemaal voor een betaalbare prijs. Het leuke van deze ‘projecten’ is dat je deze kan uitvoeren met heel je gezin! Als dit geen leuke zomer wordt weten wij het ook niet meer!

2. Meubels kopen

Als je denkt aan het inrichten van je terras, is waarschijnlijk een van de belangrijkste elementen het meubilair dat je kiest. Als je een klein budget hebt, kan het kopen van meubels een uitgave zijn die je op dit moment niet maken wilt. Je hebt echter nog steeds opties. Op de website van De Vries XL Tuinmeubelen vind je bijvoorbeeld toegankelijke tuinmeubelen. Vaak hebben bieden zij mooie tuinmeubelen aan tegen een lage prijs. Het merk Chill-Out Outdoor zijn tuinmeubelen van een hoge kwaliteit tegen een relatief lage prijs.

Verder kunt u ook geld besparen door tweedehands meubelen aan te schaffen. Je kunt naar rommelmarkten of kringloopwinkels gaan. We raden je aan om vlak voor de zomer naar deze tweedehands meubelen te kijken. Dan zul je geweldige opties vinden, aangezien de meeste huiseigenaren die nieuwe meubels willen kopen, van de oude spullen af ​​moeten.

3. Je meubels bijwerken

Als je al meubels in huis hebt, kun je deze het beste opknappen. Het is niet nodig om iets ouds weg te gooien als het nog goed is. Het enige waar je aan moet werken, is een andere look voor die meubels creëren. Herinner je je bijvoorbeeld die opklapbare tuinstoelen nog? Welnu, je kunt ze een complete make-over geven met een knutselkoord. Ontwerp verschillende patronen en maak kleurrijke stoelen voor je terras.

4. Maak je eigen tuinmeubelen

Bij het inrichten van uw buitenterras moet u aan uniciteit denken. Waardoor zou uw terras zich onderscheiden van de rest? Een ding dat u kunt doen, is verschillende elementen gebruiken voor onconventionele activiteiten. Stel dat u geen betaalbare eettafel voor uw achtertuin kunt vinden. Hier is een doe-het-zelf-alternatief. Je kunt een oude deur nemen, deze in de gewenste kleur schilderen en gebruiken als oppervlak voor je tafel. Dan kun je voor de poten een paar oude leidingen nemen en ze opnieuw configureren.

5. Kleurrijke kussens

Wij begrijpen dat de kussens van uw buitenterras na verloop van tijd gaan slijten. Maar het is niet nodig om ze kwijt te raken. U kunt goedkope hoezen maken met strandlakens. Houd er rekening mee dat je geen nieuwe en dure handdoeken hoeft te kopen. In kringloopwinkels kun je kleurrijke en betaalbare artikelen kopen. Het mooie van hoezen is dat je ze in de wasmachine kunt gooien als ze vies worden.

6. Terrasinrichting

Nu je alle elementen hebt om het perfecte terrasontwerp te maken, is het tijd om wat extra elementen toe te voegen. Er zijn verschillende betaalbare manieren waarop u dit kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld witte kerstverlichting kopen en deze op het terras hangen. Je kunt ook een krijtbord kopen waarmee je kinderen buiten kunnen spelen en tekenen. Verder kun je een kunstwerk maken door een oud houten bord te gebruiken en er een zin of patroon over te schilderen.

Met al deze tips voor het inrichten van je buitenterras, creëer je een prachtig paradijs met tweedehands meubels, spelletjes en natuurlijke details


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *