loader-logo

Ben je op zoek naar een lening? Kijk dan goed welke lening bij jou past

Dankzij het internet is tegenwoordig het vinden van een geschikte lening makkelijker dan ooit. Heb jij besloten om een lening af te sluiten? Bekijk dan goed welke lening past bij jouw wensen.

Naar wat voor lening ben je op zoek?

Allereerst zul je de vraag moeten stellen waarvoor je een lening wilt afsluiten. Op de website van directgeld-lenen.nl kan je op de homepagina direct de juiste keus maken.

De meeste leningen worden afgesloten met het volgende doel;

Geld lenen hypotheekGeld lenen voor een verbouwing

Wellicht is er gezinsuitbreiding op komst of wil je wat comfortabeler wonen in je huidige huis. Dan kan het interessant zijn om geld te lenen voor een verbouwing. Dankzij de lage rentetarieven tegenwoordig is het erg interessant om voor een verbouwing geld te lenen.

Geld lenen voor een nieuwe auto

Is de huidige auto kapot of wil je gewoon een nieuwe auto rijden? Overweeg dan een lening af te sluiten voor een nieuwe auto. Dit is vaak goedkoper dan een auto leasen.

Geld lenen voor onverwachte kosten

Wasmachine stuk en financiering nodig voor het kopen van een nieuwe wasmachine? Dan kun je heel makkelijk een minilening afsluiten. Het voordeel van een minilening is dat je tot €1500,- geld kan lenen zonder BKR toetsing.

Geld lenen voor een eenmalige aanschaf

Stel je hebt een nieuw bed nodig, maar dat is tegenwoordig niet meer zo goedkoop. En slaapcomfort is natuurlijk ook wat waard. Dan kun je overwegen om een lening af te sluiten voor het kopen van jouw eenmalige aanschaf.

Restschuld

Stel je hebt een restschuld van een lening uit het verleden, dan kan het interessant zijn om eens de lening kritisch tegen het licht te houden. Doordat de rentestand zo laag is, is het oversluiten van een lening vandaag de dag een interessante optie om te overwegen. Met het oversluiten van een lening kun je honderden euro’s per jaar besparen.

Welke lening past bij mij?

Er zijn verschillende type leningen voor de consument. Heb je maar een klein bedrag nodig, bijvoorbeeld maximaal €1500,-? Dan is een minilening een geschikte lening voor je.

Een minilening betaal je binnen 45 dagen terug aan de lening verstrekker.

Een hoger bedrag nodig? Dan kom je al snel in aanmerking voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Welke van deze twee leningen het best aansluit op je wensen hangt af van waar je het geld voor nodig hebt.

Doe je bijvoorbeeld direct één aankoop, dan is een persoonlijke lening handig. Je betaald een vast bedrag per maand aan aflossing en rente. Maar mocht je geld willen lening voor een verbouwing, dan is een doorlopend krediet interessant. Met een doorlopend krediet kun je namelijk in fases je geld lenen. Zo betaal je enkel de rente over het bedrag wat je op dat moment leent. Je uitbouw is immers niet direct klaar en vaak spreek je met de aannemer af in termijnen te betalen. Je kunt met een doorlopend krediet dan geld opnemen wanneer je weer de volgende factuur moet betalen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *